Мечтая си

По "Мечта", Стефан Петров

Мечтая си и аз за теб сама,
вперила очите си по мрака.
И вглъбена в мойта тишина,
в душата болката проплаква.

Така далечен си… тъй далеч,
смигат ми звездите закачливо.
И сърцето бие, и ми шепти,
че само сърце е нещастливо.

художник- Henk Grishaver


Рецензии