Кр м чорного кольору сонця

Крім чорного кольору сонця,
Не бачу нічого давно,
Не б"є проміння в віконце,
Не будить мене як в кіно,

І вже давно не має надії,
І відліку час пішов,
До біса наші всі мрії,
Коли чорне сонце в вікно,

Світить та вже не гріє,
Ріже очі блакитні твої,
Ми дійшли до кінця мрії,
І хто переможе у цій війні.


Рецензии