жаль, що руки генiя обмазанi в кровi

тікаєм,стоїмо
спішимо та мовчимо
руйнуємо і склеюєм
вважаєм себе геніями

кричимо,істеримо
забуваєм і живемо
далі

говоримо,не думаєм
брешем,лицеміримо
жаль,що руки генія
обмазані в крові

насправді ж всі ми є дуже
малі

блазнюєм,завмираємо
кланяємся й граємо
клоунів у цирку

цілуємо,всміхаємся
кохаєм,прикидаємся
відімкніть кватирку!

гниємо,розкладаємся
красиво одягаємся
з середини йде запах
цинічної душі

йдемо,їмо,в'яжемо
вчимось,спимо,куражимо
танцюємо,існуємо
душу свою продаєм

молимось,ненавидимо
грішимо і каємось
проклинаємо й не маємо
Бога у душі

жалієм,напиваємся
плачемо,стараємся
без надії сподіваємся
що це є вихід наш

будь ласка,постараємся
пігулок наглотаємся
ми ще ж вилікувать в силі
те святе,що в нас лишилось!

2011


Рецензии