УКРА1НА МОЯ...

Україно моя сонцесяйна
З плесом чистим і  морем ланів!
Ти безмежна і неосяжна,
І близька, як батьківський поріг…
Україно моя синьоока!
Відшукати мені як слова
Надвисокі  і надпророчі,
Щоб тебе оспівати сповна?!
Україна – моя Батьківщина,
Невсипуща і рідна вона…
Хата мами. Калина. Шипшина.
Верби. Став. Яблунева весна.
Матіоли. Жоржина.Криниця.
В небі ключ журавлиний сумний.
Ще якась непомітна дещиця,
Від якої так серце щемить…
Як сніг,  біла хустина матусі.
Татусевий ослін у дворі.
Кіт старий на дідівськім кожусі.
Сивий терен. Стрункі явори…
Ти у серці моїм, любий  краю!
Волелюбний.Незламний.Стійкий.
В нім стежки всі й дороги  – до раю…
Україна моя – на віки!


Рецензии
Україно мила, рідна моя ненька.
Золоте колосся. Мальви за вікном.
Роботящі люди. Чисте мирне небо.
І сім'я вечеря в хаті за столом.
З повагою Наталія.

Наталья Светлая 7   24.04.2016 16:22     Заявить о нарушении