С-л-ё-з-ы С-о-л-ь-ю...

          *** 
С-л-ё-з-ы – С-о-л-ь-ю,

Г-о-р-е – П-е-р-ц-е-м,

И,Хре-но-во на Д у ш е,

По-Рас-Тер-зан-нОЙ…

за  С е р д ц е м,

Ос-ты-ва-ю-щим  Уже

На  Бес-чувст-вен-ном  Но-же!


Рецензии