Агь, зун кузва, нефес михьиз дар я зи

Агь,зун кузва,нефес михьиз дар я зи,
зун мехъерин ван ат1анвай зуьрне я,
за вуч ийин жуван кьадар кьисметдиз?!
Садакайни чара тахьай дуьне я.
Зун мехъерин ван ат1анвай далдам хьиз,
перишанвал зи кьисметдин чешне я,
зи уьмуьр са яргъи гужлу макьам хьиз,
садакайни чара тахьай дуьне я.


Рецензии