Пирожок Олег помадой. English

Joe puts his name on mirror with lipstick
So that in the morning, geez,
He doesn’t waste so much time recalling
Who he is.

Олег на зеркале обычно
Помадой пишет я Олег
Чтоб утром времени не тратить
Не вспоминать кто он такой


Рецензии