Чому моя душа мовчить?

Чому моя душа мовчить?
Чому вона мовчить і плаче?
Розгублено і так неначе
Не хоче більше говорить.

Чому моя душа болить?
А цей прекрасний світ довкола,
Зі мною разом, йде спроквола
У прірву де усе горить?

Чому не думає душа?
І більше мріяти не сміє.
Залишила усі надії...
Чи в карі є її вина?

Чому моя душа лише
Мовчить, болить і тихо плаче?
Все розуміє і все бачить
Та краще, щоб не бачить вже...


Рецензии