Диваки

Диваків не хвилюють дрібниці.
Для них час - це спонтанна хода.
Вони завжди шукають скарбницю,
що духовно багата сама.

Бо цінують завжди, що любили.
Тож про те і складають вірші.
Підбирають усе, що губили -
те що серцю важливе й душі.

Та коли навчимося так само,
то в карман не полізе рука
за словами, що втратили рано -
ось таке ж воно їхнє життя.

Диваків ніщо не хвилює,
і відверті слова їм прості.
Вже скарбниці їх ті не дивують -
у собі ту частинку знайшли.


Рецензии