А за вiкном весна

П"ятнадцять літ вона
Живе у мертвім тілі...
П"ятнадцять літ одна,
Душа лиш животеє...

А за вікном весна,
Духм"яні аромати,
Під"їде до вікна-
Заватить чай із м"яти...

І сумно-сумно так
Подивиться на сонце,
На небо голубе,
Що прогляда в віконце.

І затремтить душа,
Неначе від морозу...
Подивиться в вікно
І чує "Лакрімозу"...


Рецензии