Може не злато

 
Може не злато, але НАТО
Не ніж у спину нам від "брата"
І щоб майбутнє справдилось,
Запросять, - вдячно згодимось!
А що робитиме сусід,-
Канал ховатиме послід.
Щасливі ми ж, бо не єдині
Бажаєм щастя Україні,
Хоч чатування частування –
Смута сесійного зібрання.
Коли тримається аматор,
Він, вірогідно, реформатор,
І дай Бог втриматись при владі
Йому й надії, нашій Наді.
              ---
Гей, Дон-Хуан запозичан!
Відчувши пульс протистоянь
(уже карбує крок володар),
Залиш потребу сподівань,-
Мав щирий потиск кам’яний
                Господар…


Рецензии
Звучить катренами пророка,
Ще не проявлена Надія
Але живе у серці мрія!
І грає хвилею осока...
Розквітне тільки Божий задум, Лише про нього в серці згадуй....Дякую. Наташа.

Санатана   08.09.2015 16:07     Заявить о нарушении