Любiть жiнок

На   небі сяють  зірочки  горять намистом
І так любовью ніжно миготять
Неначе очі наших половинок
Ласкаві ніжні серцю дорогі
 
                Пр 2р
Любіть жінок, любіть чоловіки
Даруйте квіти ніжній   половинці
Ви  свят не ждіть,  у будні кожен день
Даруйте у обіймах  поцілунки 
 
Дві половинки  дорога в нас одна
Де б не блукав  завжди веде додому
Там  наше  сонечко і дому оберіг 
А ми без вас ніщо, ніщо не  варті
Спасибі вам уклін аж до землі
Ви  цього  заслужили цього варті
Ви є любов ви є  життя наше майбутнє
        Пр
Наш крок під гору чи з гори   і ви за нами
Наші слова стрімка вода грім в чистім небі
Ми не коректні в поведінці і грубі
Пробачте нам кохані жіночки
Слова любові забуті відцвіли
Ці квіти найдорощі у житті
А ми забули вірної поваги   


Рецензии