Вiрю 25. 04. 2015

І все таки я вірую в любов!
(Не в ту, що падаллю склювали грифи.)
А в ту, що океаном наших мов
Приливами вдаряється об рифи!

І все таки я вірю у кохання!
(Не в те, що просіріло цвіллю.)
А в те, що попри всі вагання
Душею й тілом спорідніло.

І все таки я вірю у взаємність!
( Не в ту, що кривизною гнеться.)
А в ту, що над усю таємність
Найвищим почуттям зоветься.

Посвящается Актёру в образе.

Автор картины - Галина Васильевна Типлинская "Любовь".


Рецензии