Це вам не iграшки!

Іннуля Цільна Любов мене спантеличила http://www.stihi.ru/2015/04/24/6158

                "Олені, олені, небриті і неголені" (с)

Сиджу я, гортаю Атлас медичний.
Де "ОСТЬ" у жінок? Це питання критичне -
Чи, може, її я недбало шукаю,
Чи, може, із віком вона виникає?

Оздоблене остю хутро кабаняче,
Бо вепр непролазними хащами скаче,
А жінка із остю - жахливе створіння,
Ще й сім покривал - як шари павутиння!

Таке чудернацьке потрібно спіймати!
Всі сім покривал терміново зірвати!
Намазати піною, ость поголити,
Присипати попілом, оцетом змити!

А потім - у мед, після цього - у пір'я,
І досить - хай гола стриба по подвір'ю! 


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.