Витру сльози... ням-ням-ням

Іннуля мене надихнула http://www.stihi.ru/2015/04/23/8322

Щось потрапило до рота... Ня...
Фіміам, а може, просто... не смАчне...
Я його вже - ням і гам - так и сяк,
А воно - ну аж ні сонечко ніяк...!

Я його поколисаю в цицьках -
Дякуй, боже - е між чим затискать!
Мої персі аж горять - а ні тпру...!
Ой, боюсь, до пухирів їх зітру...

Щож робити? Може так - язичком?
Чи найкраще буде вже - батіжком...?
Я вустами - гам і ням, чмак і цьом...
Отакий от карколомний ОБЛОМ...!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.