Увi снi

Як добре, що я не відчуваю болю,
Що заподіяли моїй душі
Мої ж хороші, милі люди,
Яких я бачу уві сні.

Вони катують, вони кривдять,
А я сміюсь! А що мені?
Як добре, що не відчуваю болю,
Хіба ж так буде у житті?


Рецензии