На владиката

                „Неизреченое чудо...“

Разтърсихте духа ми до будност
с евангелското слово проповедно.
А как някои мислят, че съм луднала,
задето царството Божие  разкри се във мене?

Разтърсихте духа ми до будност
и Възкресението Господне видях.
Намерихте ме - овцата заблудена.
Чрез Вас светотроичната тайна узнах.

Разтърсихте духа ми до будност
с евангелското слово проповедно
и ето днес - неизречено чудо!
И ето днес - мигове звездни!


Рецензии