У теб

Никога от тебе аз няма да си тръгна.
Просто е- толкоз много днес те искам.
Дори до болка да се превърна в мрак,
а всичките ми дни- в преситени години,
Но пак няма да ме е страх и от дъжда,
ни от ветрове по развлечени тополи.
Ще бъда винаги у теб, и смях... луна,
с любовта, ти без която не ще можеш.


Рецензии