В ръцете ти

Две думи само- нежен лъх,
сякаш таблетки сънотворни,
а навярно упоена ще съм
и от ръцете ти във здрача.
Ще ни гали тишина отвън,
а аз в ръцете ти ще бъда
сладостно притворила
уморените клепачи.


Рецензии