***

Ти у серці своєму добро прорости,
Воно буде ніжною квіткою у тобі проростати,
І тих ,хто скривдить її коли-небудь – прости,
Не треба образами квітку свою поливати.

Ти квітку добра у душі збережи ,
І дбай за нею із серця з любов’ю,
Ласкаво ти її стережи,
Нехай вона завжди буде з тобою.

Буває багато недобрих людей,
Що квітку твою забажають зламати,
Чим більше ти зробиш добрих речей,
Тим міцніше квітка буде ставати.


Рецензии