Что там у хохлов?

Ти в Пiтерi, а я у Львовi.
I мiж країнами стiна.
Але для нашої любовi
Кордону жодного нема.

Тебе кохаю до нестями
I в телефонi чую знов:
"Любимый мой, я так скучаю...
Скажи, ну что там у хохлов?"


Рецензии