За КилькОЙ v То-Ma-tе, Сбежавшей из Банки!

                * * *

З а  "К  и  л  ь  к  О  Й …
                v   Т о - M а - t е",
                С б е ж ААА в ш Э Й
                и з   Б  а  н  к  и !

З а   ООО-к-у-н-е-м,
              Ж-ААА-р е н-н ы м …   
                N а  S k о-V о-R о d-k е !

Б е ж ААА л и  ? ? ?
            Т р и   К  о  ш  к  и !
                С  б  е  ж  ААА  в  ?
                о т  Ц ы-г ААА н-к и !

С б е ж ААА в ш Э Й …
              З а   С ч ААА с т ь е м !
                Ц ы-г АААн-с к и м !
                … н а   Л  о  д  к  е !

Л   ю   б   в   и  ! ! !
          Р а с П р е К р ААА с н О Й!
                ч т о  … «К-л-ю-к-в-а  !
                н а   В - о - д - к - е»…


Рецензии