Гомер агышы

Гомер агышы безнен янда.
Назга талпыну кабат жанда.
Челтер челтер чишмэ ага,
Монсуланып карыйм айга.
Рэхмэт укыйк Ходайга…
Табигатьтэ сихри вакыйга,
Ташкыннын монлы тавышы,
Язнын назлы сулышы
Ишетелэ буген аулда...
Нинди салэт бар доньяда!

Гел киртэлэр курэсенме?
Могжиза юк дисенме?
Куру, ишету, язу,
Кочаклашып сулэшу –
Ул бит узе могжиза!
Бар биргэнгэ, салэтлэргэ
Рэхмэт укыйк Ходайга!
Табигатьтэ сихри вакыйга.
Гомер агышы безнен янда.
Назга талпыну кабат жанда.


Рецензии