***

Мiнливiсть мiж нами триватиме вiчно.
Терпка, емоцiйна, нiжна, навзрид...
Я хворiю тобою давно i хронiчно,
Цей циклон почуттiв менi не набрид.
То словами застужена грiюсь в твоїх долонях,
То лиш поглядом можу здiйснить буревiй.
Залишайся зi мною до снiгу на скронях.
Коханням у серцi моїм багровiй.
Вiтер-бешкетник "прочитане" листя
З дерев, мов з чернетки, жартома виривав.
Все дуже банально, нiчого нового-
Так хтось когось, колись вже кохав.
Дощами вмивалися днi непогожi,
Зорi здiйснили мiльони бажань...
Тiльки наше кохання на iншi не схоже,
Бо воно найпалкiше з-помiж кохань.

21.04.2015


Рецензии