Беларуски василёк

Мне даражэй за ружу васiлек-
У iм нябёс святых адлюстраванне,
I мой няпэўны першы крок,
I маладосць i першае каханне.

Няхай расце, ты не кранай,
Ім так прыемна захапляцца!
У iм мой Родны, мiлы край,
Павiнен жыць i красавацца!

А.А.Швядко


Рецензии