Весна пришла

  ВЕСНА
  Ласкавим поглядом нас тішить
Проміння лагідне нам шле
Але  буває і засніжить
І тихо  холодом  війне…

Вона  вже в лісі побувала
Як  небо ,  пролісків   блакить
Мов ковдра ряска  все   вкривала
Зійшовши  сніг, струмком біжить…

Ой диво-весно, ти красуня
Як те, доросле   вже   дівча..
Що в  світлі ночі повно луня
  Сповість   свої всі почуття

  Нам  соловейко спів   дарує
А подих нам бузок  пянить
Зірка , що впала зчарує
Кохання знов до нас спішить




А А.Тарасенко   20.04.2015г


Рецензии
Спасибо за украинский язык.
И вашу замечательную мысль.

Забина   23.04.2015 07:53     Заявить о нарушении