Come chun an Chearn g, uaisle!..

L;irmheasanna:

Come chun an Chearn;g, uaisle!
T;g gib;neacha, beoir, "Aula"! -
D;osp;ireacht ar an taobh sin! -
Ah, go maith! N; pas a fh;il ag!

Seo an cinni;int
Amhr;na;, cainteoir, file!
Cliseadh cumhachta Kohl? ! - Ansin ... tube!
N; bheidh s; beo till breacadh an lae! ! !

I l;b, an fhuinneog faoin gunna
R;is chaith go leor! -
Ar feadh dh; ch;ad bliain, rud neamhioml;n. . .
Fil; mar poubylo? ! !

Aralt na Seirbigh, Saoirs; amhr;na;
A file sa R;is. . . Nach bhfuil ;isi;il! -
Ach chomh luath agus a fh;gann s;, -
Thiocfaidh s; l;ithreach ... incomparable! . .

Beidh Teagaisc ; a chur i! -
Lig an intinn ;g cares!
Bpeaca; scaoileadh! Agus ;asca!
Agus ... athainmni; na cathrach! ! !


* * * * * * *



Eilimint DS 2015/04/20 16:46


Рецензии