Прохання 18. 04. 2015

Н/е можна Сонце наздогнати,
Е/лектрику пора вмикати.
М/ожливо, серця в ній немає,
У/збіччя ж світлом прошиває.
Ч/ервоним, жовтим, білим, синім
М/ережить вулиць павутина.
Е/лектрика - надбання людства!
Н/е наштовхне на шлях безпутства.
Е/нергії життя не має, але тобою управляє.

Посвящается Актёру в образе.

Автор кртины - Anthony Casay  "Закат солнца"


Рецензии