Нав ть зам сть байдужих обмежень

Навіть замість байдужих обмежень не можна сказати слів
горючим паливом ллється теплий спокій,

без тлумачень прокидається крізь марев сновидінь..
болючим поривом прикривається така мізерна байдужість .

Багато розривалося золотом між нами ,
розкривалися, коли було холодно вночі,

забарвленя промайнуло у тихому цілунку вітрів.

Любиш споглядати, як красно дихають трави,
дивитися , як ніжність торкається рук,

криком , виском взлітає десь пташка,
пташка- летить, крякчить "не вернусь"

Серед початків зривався кінець.
Байдужії кільця розлучали надовше,

той час що бажали вернуть.
що казали, що серце кохає найдовше.

Шо любились барви в світанку,
де майорить маревна пітьма,

той хто торкається ранки,
геть забуває, що не зажила.


Рецензии