Можливо десь посеред тижня

Можливо десь посеред тижня,
Серед обірваних мрій та сподівань,
Туги та шаленого тремтіння від холоду,
у той час коли було морозно,
коли пташки співали померлим співом,
Можливо серед вітрів, що обвітрюють щоки: обмерзлі, обмоклі, потріскані до болю чужо - знайомі губи впадуть у вічі і щось несумісно почнуть бормотати.

Можливо посеред тижня, вночі чи у день, літом чи взимку.
Весна то буде чи осінь.
Ти будеш співати чи гірко сум нести посеред світу. Зустрінеш, не важливо, когось . Серед чужого міста, вулиці які яскраво відкривають свої вуличні прозорі, як чиста склянка очі.

Можливо посеред тижня у той день, не важливо, який
Його то мабуть і не існує. Згадаєш, що було колись.
Тепла ковдра чи дві чашки чаю, чи то шо хтось не важливо хто не важливо кому щиро - гірко сповістив, що кохає..

Ось же на світі, як то буває.


Рецензии