***

Не тривож моєї тиші,
Якщо йдеш.
Не кажи тих слів,
Якщо не любиш.
Ти ніколи їх не повернеш,
І її можливо вже забудеш.

А вона сидітиме сумна.
Квіти кольору вина.
І забули ночі
Її виплакані очі.

Ти можливо потім все згадаєш,
Холод рук і сигарети,
І в кімнаті світло виключаєш,
В пам'яті малюючи портрети.

Знаєш, так стається,
Це не дивно.
Всі сумують,
Згадують минуле,
Перечитуючи вірші.
Почуття в яких тонули.


Рецензии