Я ти фитниз заркы ввальм!

Иш, помыцца в нас вин пан!
А ну, помоч Богу каб!..

Я хотел севодня смыцца.
То есть как – удрать од мышый ж.
И на во: ходю и слышу
Фсюды вонька, згынь, нормальн.
И я шо, пошов у баню зь.
Тута во жа есця сажалк.
Ну, уфсё позасажали ж
Трапкы… трупкамы усадьб. 

Там во силос зылыние.
Там машыный смачн быздзинчык.
И куды ны повырныся – увизьдзе кыпыть гаж прац.
Так шо ты й ны думай гындэ
Титку сь тиснуци й на лыжок.
Гы! Куда тоби та лыжа
Да подможэ стовпчык в ямк.

Так шо вот такы делишкы.
Тута з в Яниса машинка шь,
Шо а ныц и ны 3щыць жа, х,
Хоть ты гушы затыкай.
И пока воны грымилы,
Дрова ризалы й пилили сь,
Мы чого – зализ ву синцы
И так само влизлы ф таз.

Опщым, змылысь. Добрэ. Вшыстко,
Всё помылы й, го, й подБрылы й.
А ны но плоты трощылы.
Тилькы гай шумив ув паньсьтв.
Да. Дородна баба вмила.
Всэ на свиты зробыть дидКУ СЬ.
ГынДы во жэ й, ну, каль гнию.
И крычыть но: подсобляй!

А колы ж ля мни найистысь.
А колы, тколя, попыты б.
А, да шо то вжэ з Васылько!?
Но ж всё й дбает про себя зь.
Не! Мы пташку ш ны й знайшлы в кишк.
Ий ны закопалы быстро.
Хто ж дэ мёртвэ пуд воритмы
Да й оставыть – ъай-нихай.   

Шося вышло, хы, в Мыкыткы!
Щшо за буквы й знакы гындэ…
Да, етвегы нызрадлывы.
Ну, быз рады прамо й Батьк.

Палиць лупыть по затылку!
А тыбэ дэ хто просыв вуш,
Шоп ты втыцяв клавиш шпринжый.
Да и опичаткы марш.

…ну, ны скажым, шо сподвигло
Дви ныдилы вж нас ны й жраць.
Видно, Сацья Саи Баб.
Бы ж, хы, згынь дыч, ТамаРанд.
Во аскезка! Во дэ влад
Трэ бы владыты нутрак. 

*…ну, Кобзар чытай уважно:
Там, дэ 3, вжэ й тры й панмай.
Сокракщайема стиляг.
Новшыство ля вас щ


Рецензии