Спогади

Так хочеться ступити на рідний мій поріг,
Згадати батька,маму,душевний гарний спів.
Чи зацвіла рожева яблуня в саду,
Чи прилетіла ластівка в своє гніздечко на даху.


А як духмяно пахне рідний край
Весна,як наречена, вийшла на подвір'я.
Вже ліс проснувся та заграв,
Так ніжно,тихо,як скрипаль.


Ялинка біля хати виросла струнка
Із лісу я принесла,ще школяркою була.
А зараз вже гніздечко звила пташка
І пташенят висиджує вона.


Тепер не зустрічає посмішкою мама
І батько не спитає , чи привезли цигарки,
Щоб мама не сварила він на комині ховає,
Щоб не відсиріли та щоб їх не знайшли.


Рідні наши ми дуже сумуєм,
Що не можем пригорнутися до вас
Заспівати нашу пісню українську
Про весь рід,чарівну землю й рідний край.


Рецензии