Олесь

Пять раз стреляли в Олеся пять пуль вонзили в тело,но враг просчитался и промахнулся и пять раз выстрелил в самое сердце всей Украины.......

                А ще поганше на Україні
                Дивитись,плакать-і мовчать! Т.Шевченко

Зупинись ворожья стая
не гвалтуй Україну

на Землі не мае края
щоб так народу били спину

Не соромся Україна
розуму без глузду
бо живе така вражина
лиху братє,долі чужду

Мєртви сраму не імуть
бо немає серця
а що люди деся вруть
враки Жизнь така як двірь без сенця

Україна добра хата
пацюков зі двора геть
запитайтє в мого тата
дід на що готовив клеть 

Сонця промінь світ ласкає
Україна всеж живє
наш народ добробут має
а ні зеркало криве

                Боже шануй нашу Землю


Рецензии