Уцякаю

Уцякаю ад вай-фаю, скайпа,
         мэйла і фэйсбука,
Кіну ўсё, хоць ненадоўга,
        ды на Лысую Гару…
Пад’ядаць шпінат са шчаўем,
   і смарчкі-страчкі з латукам,
Там дажджамі буду мыцца,
         там пад Сонцам загару.
Я – гуру.
Уцякаю ад маршрутак,
        ад метро, і ад трамваю,
Каб нагамі перамераць
          шлях адгэтуль і туды,
Дзе казыча вецер ноздры,
      дзе адчайны птах сьпявае,
Дзе хіба ўначы прысьняцца
           нашы лёсы-гарады…
Не бяды.
2015


Рецензии
З Лагойшчыны? Цi што...

Татьяна Королёва-Манько   25.06.2022 00:36     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.