Ту ту ту

Ту ту ту
Ту ту ту
Ту ту ту

Тра та та
Тра та та
Тра та та

Ля ля ля
Ля ля ля
Ля ля ля

Ту ту ту
Тра та та
Ля ля ля

Соль соль соль
Сіль сіль сіль
Піп сіль тре жупрі

Фа фа фа
Ля ля ля
Ту ту ту
17 квітня 2015


Рецензии
сплошные жюрфиксы

Самарканд   22.04.2015 23:57     Заявить о нарушении