Так, я усе ще...

Так, я усе ще існую.
Я просто на іншому березі,
Читаю романи похмурі,
Чекаю, коли ти повернешся.

Так, я усе ще з тобою.
Чи ти то зі мною усе ще?
Як сильно я хочу забути,
Звільнитись від тебе нарешті.

Так, я усе пам'ятаю.
Й навіть не те, що хотілося.
Ти не питай, я не знаю
Як це забути чи викреслити.

Ні, ти мене не побачиш,
Схована в тінь я похмуру.
Правда, це все одно значить:
Так, я усе ще існую.


Рецензии