Земле, моя чарiвна

Туман клубами стелиться над яром.
В гаю зеленiм соловей спiва.
Повiтря пахне травами духмяними.
Промiння сонячне мене вiта.
Я по травi росистiй босонiж iду.
Свiтанком раннiм чарiвним любуюсь.
Я  мiсця краще,моя земле,не знайду.
Вiд захвату тобою зачаруюсь....


Рецензии