А любов все росте безупинно

Я люблю тебе, знай, довіку.
І коли ти безмежно втомлений,
Коли щоки болять від сміху,
Коли радий чи чимсь невдоволений.

І хай змінюються емоції
(Нетривка у емоцій природа),
Та любов неділима на порції
Вся одразу для нас з тобою.

Ніби знаю тебе ще з вічності,
Наші душі злились воєдино.
Примхи всі - лиш взірець комічності,
А любов все росте безупинно.

28.03.2015


Рецензии