В Детстве!

~~~   ~~~   ~~~   ~~~   ~~~
Стихотворение на Украинском.
Кому что не ясно, спрашивайте, обьясню! ))
С Уважением ко-всем Авторам и Читателям! :)
~~~   ~~~   ~~~   ~~~   ~~~






7-й Стих. (В Дитинстві!)


Минуло, наче все - Прекрасне!
Дитинство моє - згасло!!!
Я був Дитиною, як всі,
Минули, Щасливі - Дні,
Вже ні в що я не пограю!
Бо дорослий вже, ... знаю...
   В Дитинстві кожний - був!
   Час Дитячий вже - минув!!!
   Найщасливіший час - Життя!!!
   Мого давнього - Життя.

Пам'ятаю - як я мріяв!
Тренувався, й крос я бігав!
Мріяв стати я - Спортсменом,
Співаком, і навіть - Суперменом!!!
Але час - збігає!
І Дитинства, ... вже - немає ....
   В Дитинстві кожний - був!
   Час Дитячий вже - минув!!!
   Найщасливіший час - Життя!
   Мого давнього і милого - Життя.

*    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *


      


          8 Марта - 2010 г.


Рецензии
Ах,детство-детство... Как оно быстро проходит,
И в взрослую жизнь нас заводит.
Детство не вернуть нам вспять,
Остаётся только вспоминать.

Юрий Денисенко   31.07.2017 22:10     Заявить о нарушении
Да, грустно, ... но на этом вся Жизнь не заканчивается! :)

Спасибо Братишка! )))

Валентин Зубарев   31.07.2017 22:48   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.