Зелений Сад

3.



~~~~~~~~~~~~
"Стихотворение на Украинском языке!"
_______________________________________






Птахи знову - співають,
Дні Травневі - ласкають,
Сонце Світить і гріє,
Руки більше не мліють.
І повсюди розцвітають - Сади!
Ліси та Гаї!
Який красивий - Сад!
Який гарний - Сад!
Весь в плодах, весь - зелений!!!
Від нього і настрій - веселий.
   Зелений Сад наче - Рай!
   Неймовірний цей - край!!!
   В ньому так завжди - було!
   Життя зелене - цвіло.

Знову співають - Солов'ї!
І тут Живуть - ніжні вітри!!!
Радій! Літо - прийшло!
Із собою тепло - принесло.
Поряд Річка - тече,
Всю Радість - несе!
В Саду як завжди,
Там рІзні - плоди!
Люби й цінуй ці місця!
Там бездоганна - краса.
   Зелений Сад наче - Рай!
   Неймовірний цей - край!!!
   В ньому так завжди - було!
   Життя зелене - цвіло.




         1 - Марта - 2010;


Рецензии
Я очень люблю природу,когда всё зеленеет,цветёт и благоухает! Я читая этот стих на миг сам очутился в цветущем и красивом саду. Спасибо,за приятные эмоции!)))

Юрий Денисенко   17.07.2017 15:19     Заявить о нарушении
Да Брат, Природа это так Прекрасно, как же не любить её! Спасибо Дорогой, от Души! :)

Валентин Зубарев   17.07.2017 15:29   Заявить о нарушении