Коли ти до мене торка шся

Коли ти до мене торкаєшся,
Спалахую наче вогонь.
І казка для нас починається
Із дотиком кожним долонь.
Зникають усі суперечності,
В єдину злились дві душі.
Я падаю в прірву безмежності.
Я падають в руки твої...

12.04.2015


Рецензии