Tongue-twister

I don’t wanna talk about it.
please don’t talk that talk
‘cause I don’t wanna talk about it.

don’t talk to me that talk I wanna talk
‘cause I don’t wanna talk that talk
‘cause I don’t wanna talk about it.

talk calm to me
talking calm does wonders

that wonderful talk I wanna talk
calmly talk to me that wonderful talk
that talk I don’t wanna talk
& no wonder I don’t wanna talk that talk
‘cause I don’t wanna talk about it.


Рецензии