Життя та вiра

Наповнене барвами життя,
Тривалістю в мить і вічність,
Яскраві емоції та відчуття,
Перевіряють на міцність

Віра у кожного своя,
А також свої шаблони:
Кохання, щастя, здоров'я, добра,
Релігії та законів

Наповнена барвами земля,
Без початку і краю,
Дарує неосяжну красу
Для того, хто помічає

Віра необхідна для всіх,
У когось або у щось
І обов'язково з любов'ю,
Для того, щоб все збулось

Наповнене коханням серце -
Без умов і без меж,
Випромінює добро та світло
І знає для чого живеш

05.08.14


Рецензии