Про любовъ

...
Все невід'ємно важливе: небо, земля і люди
Зорі, повітря, думки, почуття і краса, яка є усюди
Основа життя  - любов, їй визначень дуже багато
По своєму кожен іі розуміє: як щастя, обов'язок, мрія чи свято

Двоє людей зустрілись, спільне їх ЩОСЬ поєднало
А через деякий час, зникло це ЩОСЬ, десь пропало
Думають потім, гадають: де воно й що це було
Але дітей уже мають, друзі, батьки, житло...

Двоє людей зустрілись, просто, без поєднання
Пристрасть, бажання і все без умов- назвали це все коханням
Кохались, любились, нестримно та палко, а час без зупинки йшов
Не ті стали ночі, думки, забаганки і ну-мо шукати "любов"

Шукаючий завжди знаходить, а що - це вже інше питання
Знати чого ти хочеш насправді - це дорОга  до процвітання

Двоє людей зустрілись... і цьому немає кінця
Відчути ХТО твій, ЩО твоє - це початок...
Початок, можливо, новОго життя.

15.10.14


Рецензии