Вода

Вода холодна, щира, безкорислива,
Лиш по коліна у тобі і вже прости,
Яка ж одвічна суть твоя і чиста,
Я боязно звертаюся на ти.
                Тремти...

...в тобі мій настрій розтворився,
Смиренно гнеться твоя течія,
У мить коли у тебе віра вища,
За часту віру в те, чого нема.
                Сповна...

...проникни в душу ти крізь лиця,
Заповни в ній усі пусті місця,
Тривай самопізнання не спинися –
В мене влилася міра мого я.


Рецензии