Цiлуй

Цілуй мене без перестанку.
Зігрій в п'янку весняну ніч.
Твої вуста до самого світанку-
Найважливіша в світі річ.

Цілуй невпевнено і ніжно,
Так, ніби в самий перший раз.
Немов Купала ночі пізно
Розквітла папороть для нас.

Цілуй нестримано й неспинно.
Неначе дихати не треба зовсім нам.
І наче відірвавшись на хвилину,
На віки вічні ти залишився би сам.

Цілуй мене шалено до нестями.
Вогнем рідким розлийся по крові,
Щоб в такт ми билися серцями.
Нам місяць й зорі будуть вартові.

Тільки мовчи. Бо знаю, що спитаєш.
Страхи сховай у темний кут.
Ти досі дивишся. Чогось чекаєш?
Цілуй. Цієї митті. Тут.


Рецензии