Формула 1

Жжёт резину
формула.
Дымно,
тормоза сорваны.

Скорость
несусветная
жОром
шину летнюю.

Передышки
мизерны.
Без одышки,
с визгами

в повороты
петлями,
будь то то
бессмертными.

Жжёт резину
формула.
Дымно,
тормоза сорваны.
ПОДОРОЖНИК.
12.4.15г.


Рецензии