Очi-тумани

Очi твої, наче тумани,
Душу мою обволокли,
З можливостей зняли кайдани
I за собою повели.
Куди й навiщо - не питала,
За ними я у степ i в гай,
На них я вiї рахувала,
Не впала б хоч одна бодай.
Правда, натягнута струною,
Тихо чекає слушну мить.
Скоро мiж мною i тобою
Вона несмiло прозвучить.

12.04.2015


Рецензии