Дорога до Бога

;             Дорога до Бога

В далеку дорогу лиш сонце зійде
Ідуть кожен день по життю пілігріми.
Надія на краще вперед їх веде
Шляхами земними, шляхами земними.

Блукають неначе сліпі у саду,
Вже пройдена ними усяка дорога.
Та щастя шукають собі на біду
Далеко від Бога, далеко від Бога.

Шукають заради своєї мети
А роки спливають завжди у тривозі.
Не знають що щастя можливо знайти
Лиш тільки у Бозі, лиш тільки у Бозі.

Ми всі народились й жили у гріхах
Допоки у душах Господь не воскресне.
І кров'ю своєю проклав Він нам шлях
У Царство Небесне, у Царство Небесне.

Сьогодні ти можеш здійснить каяття
Поки не скінчилась життєва дорога.
Ісус наша Правда і Вічне життя,
Дорога до Бога, дорога до Бога.


Рецензии